Alati

Bez obzira da li pristupamo brizganju plastike, brizganju metala ili razduvavanju, srž svakog od tih procesa jeste adekvatan alat. Pored savremenog dizajna i tehničkih uslova koje kompletno podržavamo, naše dugogodišnje iskustvo ima krucijalan značaj za izradu visokokvalitetnog alata. U toj kategoriji ne pravimo kompromis, jer ne odstupamo od ambicije da našim klijentima isporučimo veoma precizne, dugotrajne, super brze i specijalno za njih pravljene – alate.
Ambalaža

AMBALAŽA

Ono što naše alate za brizganje tankozidne ambalaže čini odličnim, jeste višedecenijsko iskustvo našeg osnivača i tehničkog tima, najpre u samoj proizvodnji ambalaže, a kasnije i u proizvodnji alata za brizganje ambalaže. Stoga smo voljni da, pored potrebnih alata, našim klijentima ponudimo svu neophodnu podršku, u cilju što ekonomičnije i produktivnije proizvodnje, dok klijentima koji tek počinju sa brizganjem omogućavamo i know-how ekspertizu.

Spremni smo da ponudimo alate za sve oblike i vrste pakovanja, kao i alate sa velikim brojem gnezda.

Tehnički delovi

Tehnički delovi

Zahvaljujući najsavremenijoj opremi i tehnologiji koju smo implementirali, stvorili smo kapacitete da bismo izašli u susret najvišim zahtevima za izradu najkomplikovanijih alata, potrebnih u široj industrijskoj paleti: automobilskoj, elektro industriji, itd. S obzirom da sarađujemo sa nekim od vodećih kompanija iz raznih sektora industrije, imamo obavezu da primenjujemo internacionalne standarde, propisane za određene oblasti poslovanja, što dokazujemo posedovanjem odgovarajućih sertifikata.

Sposobni smo da, u okviru naše kompanije, izvršimo sve potrebne operacije za izradu jednog plastičnog dela: od ideje klijenta ili postojećeg uzorka, preko konstrukcije, izrade i probe alata, do dobijanja gotovih delova.

Razduvavanje

Razduvavanje

Naši alati za razduvavanje od starta pomažu proizvođačima duvane ambalaže da rade što efikasnije. Svaki alat je izrađen po želji klijenta, prvoklasnog je kvaliteta i garantuje da će proizvodnja teći bez zastoja i drugih problema.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u ovoj oblasti, razvili smo kompetencije da korisnim savetima pomognemo iskusnim i velikim proizvođačima duvane ambalaže, kao i onima koji tek pokreću proizvodnju. Svojom stručnošću, stojimo na raspolaganju prilikom odabira opreme, kao i za sva druga važna pitanja u vezi sa za optimizacijom ove vrste tehnologije.

Ostali alati

Ostali alati

Inmold Plast se bavi dizajnom i izradom alata za specijalne namene, kako za brizganje plastike, tako i za brizganje obojenih metala, prosecanje i isecanje, livenje, kovanje i druge operacije. Pritom, neprekidno nastojimo da pronalazimo i implementiramo nove tehnologije i načine rada, u cilju što produktivnije i ekonomičnije proizvodnje. U svakom alatu, koji izađe iz naše alatnice, prisutna je sinteza znanja, iskustva i kreativnosti.

Izbornik